به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی در بازدید از طرحهای شاخص در بندر شهید رجایی، از روند اجرای طرحهای دریایی و بندری در بزرگترین بندر تجاری ایران ابراز رضایت کرد و از اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی کشور و اداره کل هرمزگان قدردانی نمود.
وی گفت: تکمیل طرحهای دریایی و بندری کشور که بخش اعظم آن در هرمزگان بویژه جزایر بوموسی، لارک، هرمز قرار دارد نقش و اثرگذاری بسیاری در توسعه اقتصاد محلی و مردمی خواهند داشت.
استاندار هرمزگان توسعه اقتصاد دریامحور براساس مدل مساله محوری که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است را مورد اشاره و افزود: در همین راستا برای تمامی چالشها، مسائل و فعالیتهای گردآوری شده در مجتمع بندری شهید رجایی طرحهای خوبی تعریف و به بخشهای خصوصی واگذار شده که بصورت مستمر میزان پیشرفت کار در نشستهای دورهای و کارگروههای دریامحور بررسی میشود.
مهدی دوستی درخصوص چند چالش مهم بندر شهید رجایی در سالهای اخیر توضیح داد: ترانزیت غلات و مواد معدنی، حمل ریلی، فقدان پسکرانه و مسائل عمرانی مانند روکشها وکریدورهای نفتی مواردی بود که با آن روبرو بودیم که برنامه رفع آنها آغاز شد و در بازدید امروز شاهد پویایی و سرعت کار در بحث احداث پایانه مواد معدنی هم در بخش خشکی و هم دریایی آن هستیم.
نماینده دولت در هرمزگان، از این طرح بعنوان شبکه ترانزیت و انتقال کالا نام برد و اضافه کرد: با اتمام این طرح اثرات خوبی در حوزه صادرات مواد معدنی کشور ایجاد خواهد شد و در حوزه غلات نیز دو سیلو به ظرفیت 250 هزار تن طراحی شده که در اجرا جلوتر از برنامه زمانبندی است.
وی پیشرفت ساماندهی خطوط لولههای نفتی را مثبت دانست و بیان داشت: یکی از مطالبات بر زمین مانده فعالان حوزه بندری، طرح 2 هزار و 400 هکتاری بندر شهید رجایی بود که به همت سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت راه و شهرسازی این کار مهم نیز شروع شده و ساخت پل اتصال به اراضی ۲۴۰۰ هکتاری پسکرانه بندر شهید رجایی و احداث تأسیسات زیربنایی این اراضی دو اقدام مهم در راستای توسعه اقتصاد ملی و محلی است.
استاندار هرمزگان افزود: سرعت پیشرفت کار در اراضی 140 هکتاری بعنوان پشتیبانی تأمین نیازهای آب و برق هم رضایتبخش است و در بحث ریلی نیز با توجه به کارهای خوبی که در حوزه سختافزاری انجام شده قرار است کارهای نرم افزاری آن نیز با جدیت دنبال شود.
دوستی هدف از ایجاد پایانه مکانیزه ریلی مواد فله معدنی در بندر شهید رجایی را سهولت و کاهش هزینه های حمل و نقل مواد فله برشمرد و گفت: بخشی از این طرحهای بندری که مورد بازدید قرار گرفت تا دهه فجر و بخشی نیز تا پایان سال 1404 قابل بهرهبرداری خواهد بود.
وی در بخش دیگری با بیان اینکه مردم یکی از سرفصلهای اصلی سیاستهای رهبری در حوزه اقتصاد دریامحور هستند، به اهمیت اقتصاد ساحلنشینیان و طرحهای مردممحور پرداخت و بیان کرد: با حمایت سازمان بنادر و دریانوردی از مهرماه سال گذشته راهاندازی هنرستانهای جوار و مهارتی مرتبط با دریا در جهت تامین نیروهای جوان حوزههای دریایی و بندری آغاز شده که یک کار بزرگ در استان هرمزگان محسوب میشود.
استاندار هرمزگان، یکی دیگر از برنامههای مثبت سازمان بنادر را تامین و فراهم کردن بستر دسترسی مردم ساحلنشین به دریا عنوان کرد و بیان داشت: با راهاندازی زیرساختهای دریایی از جمله بندر تخصصی خمیر صادرات مواد معدنی به کشورهای همسایه شرقی ما رونق گرفته و این جای خوشحالی دارد.
دوستی گفت: با راهاندازی بندرگاه سیریک در ذیل سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب نیز علاوه بر رونق و کاهش مسیر ترانزیت خودرو زمینه معیشت مردم بومی و حوزه شرق استان هرمزگان رونق خواهد گرفت.
گفتنی است؛ مهدی دوستی امروز پنجشنبه ضمن بازدید از طرح توسعه پیرامونی بندر شهید رجایی و اقدامات انجام شده در این راستا از مسائل امنیتی آن نیز ابراز رضایت کرد.
نظر شما